Verhuizen naar Denemarken

Verhuist u binnenkort naar Denemarken en bent u op zoek naar iemand die weet hoe een emigratie naar Denemarken in zijn werk gaat? Dan bent u bij de Mondial Oostland Verhuizingen aan het goede adres.

Bespreking van de verhuiswensen

Tijdens ons bezoek aan uw woning, bespreken wij uw wensen en de mogelijkheden met betrekking tot het inpakken van uw inboedel in dozen en de demontage en montage van meubels. Daarnaast taxeren wij de aard en het volume van uw complete inboedel. Op basis van deze gegevens ontvangt u van ons een aanbieding met meerdere opties.

Combinatie kortingen

Omdat wij maandelijks meerdere verhuizingen uitvoeren naar en vanuit Scandinavië, kunnen wij u interessante combinatie kortingen aanbieden.

Verhuizen naar Denemarken

Verhuiskosten voor uw verhuizing

Benieuwd naar een offerte voor uw verhuizing van of naar Denemarken (Kopenhagen, Aarhus, Odense, Aalborg, Esbjerg, Randers, Kolding)? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Opslag mogelijkheden

Oostland verhuizingen is ook gespecialiseerd in opslag van meubels en inboedel. Dit is ideaal als u internationaal gaat verhuizen en tijdelijk uw inboedel wilt opslaan.